woensdag 7 september 2011

Silvolde en WVC kunnen op vakantie - De Gelderlander

donderdag 09 juni 2011 | 13:05 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 10 juni 2011 | 17:16WVC kan misschien toch nog juichen. foto Theo Kock

WVC kan misschien toch nog juichen. foto Theo Kock

DOETINCHEM - Silvolde en WVC lijken met vakantie te kunnen gaan. Volgens de KNVB komen er geen extra duels meer om opengevallen plaatsen in te vullen.

Door het faillissement van RBC Roosendaal zouden er vanaf de topklasse tot in de kelder van het amateurvoetbal via allerlei beslissingswedstrijden plekken opgevuld moeten worden, maar de KNVB in district Oost trekt een streep onder de hoofdklasse.

Vanaf tweede pinksterdag spelen Achilles’12 (Hengelo), Purmersteijn (Purmerend), Achilles 1894 (Assen) en Excelsior’20 (Schiedam) eerst in knock out-wedstrijden en daarna in een finale voor een plek in de hoofdklasse. „Zijn we eind juni mee klaar. Daarna zetten we echt geen wedstrijden meer op het programma”, weet Ben van Erven van district Oost.

Mocht Achilles’12 die extra competitie winnen en de eerste klasse verlaten, zouden de verliezende finalisten uit de tweede klasse (Groesbeekse Boys en WVC) over drie weken moeten strijden voor promotie. Zo ver komt het dus niet. Van Erven: „Het houdt een keer op. E?n district heeft volgend seizoen een eerste klasse met een oneven aantal clubs. Dat trekken we dan in het seizoen 2012-2013 wel weer recht.”

? Gelderlander 2011, op dit artikel rust copyright.

  laatste eerstSorteer reacties Ik heb begrepen dat RBC Roosendaal na het uitspreken van het faillisement volgend jaar in de hoofdklasse uit mag komen. Dit zou betekenen dat er tot en met de hoofdklasse geen club kan worden doorgeschoven.

Almere City degradeert niet en Top Oss neemt de plek van RBC in. Er is dus alleen een extra plek in de topklasse vrij die wordt opgevuld door de hoofdklasser die moet wijken voor RBC...

Of zit ik er naast..?

Ik heb begrepen dat RBC Roosendaal na het uitspreken van het faillisement opnieuw mag starten in de hoofdklasse. Dat zou beteken dat er geen extra plekken vrij komen t/m de hoofdklasse.

Almere City degradeert niet, terwijl Top Oss de plek van RBC inneemt, ofwel er is alleen één extra plek in de topklasse beschikbaar...

Of zit ik er helemaal naast??

STOP er dan onmiddelijk mee Drees, eindelijk iets verstandigs van je! Soms is het beter en verstandiger om niet meer te reageren !! Jammer maar dat wordt niets voor Silvolde. Echt ongelooflijk dat Achilles'12 in de eerste periode zoveel punten heeft gehaald. Op het einde van de competitie bijna gedegradeerd.
Dus kans is echt minimaal zo goed als niets dat ze dit winnen.
Helaas Silvolde . Persoonlijk vind ik het wel jammer want ben altijd op mijn best tegen goede buitenspelers. ( tenminste wordt mij gezegd )
Helaas voor ons geen derby maar blijf vooral jullie best doen.
Misschien kunnen jullie volgend jaar nog meer gaan trainene dan wat jullie nu al doen.
Ik zal jullie 1 tip geven. Regelmatig een training overslaan helpt echt.
Als Jos het niet snap kan hij mij bellen. Nr 2 SDOUC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten