vrijdag 1 april 2011

Florida:: Panama City Beach:: 3BR/3Bath Brand New Beach front eenheid-zwembad/hot tub/sauna

verblijf tussen: 3/5/11 & 4/2/11 deal verloopt: 14 dagen boek nu uw vakantie Spring Break! Alle Spring break vakantiegangers moet 25 jaar of oudere deal # DQTEJ7

Welkom bij "Bella Vista" op Tropic winden, de nieuwste strand oase gelegen op het wenselijk west end van Panama City Beach. Dit merk nieuwe luxe 5e verdieping eenheid heeft keyless entry en beschikt over een enorme 400 sq ft balkon, een van de grootste in de complexe waar het hele gezin kan ontspannen en kijken naar de dolfijnen duik in de glinsterende emerald groene wateren. De zons ondergangen zijn absoluut adembenemend om naar te kijken vanaf dit balkon, terwijl u geniet van uw favoriete avond drankje luisteren naar het geluid van de golven.

De 2 koning master slaap kamers elk hebben hoofd kussen top matrassen, 26 "flatscreen-tv's en ensuite Prive baden. De 3e slaap kamer biedt 2 volledige bedden met 24-inch flatscreen met DVD-speler en aangrenzende bad kamer. Er is een koningin posturepedic slaap bank voor extra gasten, waardoor deze eenheid aan maximaal 10 personen comfortabel slapen.

Ontspan in de ruime woonkamer waar u kunt genieten van kijken naar uw favoriete show op de 46 "HD Flat screen TV, compleet met uitgebreide kabel / Blue Ray DVD / en Ipod station voor uw plezier muziek. Van cursus, hi-speed internet en gratis lange afstand opgenomen.

Wanneer dineren in, is de gastronomische granieten keuken volledig uitgerust met nieuwe housewares en kookgerei te zweep een maal tijd in geen tijd. De ronde eet tafel kan gaan zitten voor 5 personen en 3 meer aan de ontbijt bar. Daarnaast, is er een nieuwe front load was machine en droger in de aparte wasruimte.

** Alle gasten die tussen 1 maart en 31 oktober verblijven ontvangt dagelijks gratis strand stoel/umbrella service evenals toegewezen overdekte parkeer plaats in de building.* *

De voorzieningen van Tropic winden behoren indoor/outdoor pool, enorme whirlpool hottub, sauna, stoom bad en fitness center. Tropic winden is ligt slechts 2 kilometer ten westen van Pier Park, de nieuwste en grootste winkelen/entertainment/eet zaal in de PCB. De 1/4 mijl Pier is een must voor sport vissers. Nabijgelegen Shell eiland is een populaire familie bestemming voor snorkelen en zwemmen met de dolfijnen!

Panama City Beach is een familie georiënteerd strand stad waar er entertainment, dineren, en winkelen voor alle leef tijden. Greg Norman's haai tand golf cursus in slechts 5 minuten afstand en is beweerd te zijn een van de top 5 golfbanen in Florida!

In "Bella Vista" in Tropic winden, zal u altijd hebben een "prachtig uitzicht" van de emerald kristal helder water en suiker zand stranden om uw vakantie een onvergetelijke ervaring.

binnen/buiten zwembad, bubbelbad, sauna, stoom bad en fitness center

Visserij-en parasailen/jetskiing/varen/sunset cruises

Shell eiland/Pier Park / Golf wereld/Wonder werken / Ripley's Believe it or Not / miniature golf / zons ondergang en dolphin cruises

Feb 26-Mar 4.........$200/nt.................$1295/wk

Mar 5-Apr-9...........$225/nt.................$1475/wk

Apr 10-mei 26.......$200/nt.................$1295/wk

27-Jun 24....................................$1850/wk (za-za) kan

Jun 25-juli 9.......................................$1975/wk (za-za)

Jul9-Aug 6............$200/nt...................$1295/wk

Schoonmaak kosten met 4 nacht verblijf inbegrepen!! $12,5 Belasting en $45 damage waiver toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten