donderdag 7 april 2011

Florida:: Marco eiland:: luxe waterfront home - Zuid blootstelling - Oost-weken

verblijf tussen: 4/9/11 & 4/30/11 deal verloopt: 12 dagen Oost-weken bieden: $2 000 per week incl huishouden. Onlangs verbouwd en nieuw op de markt. Zuidelijke blootstelling. Oversized zwembad. $2.600 2.000 dollar per week ($600 off) huishouden ($150) deal # DMQR9M

Pasen weken open!
Strand 3 minuten!
TV in elke kamer
Beste uit deur keuken beschikbaar
Schoot zwembad voor zwemmen - over formaat

Het huis is zojuist gerenoveerd en nooit op de huurmarkt. De grote kamer, keuken en eetkamer zijn open voor elkaar en zeer licht en licht. Geniet van een spectaculair uitzicht op het zwembad en het kanaal van bijna alle kamers.  3 - 5 minuten rijden naar een van twee witte zandstranden en slechts een paar minuten lopen van fijne restaurants, entertainment en grote winkels.  Ronde van zwembad zwemmen - oversized zwembad.

Ontspan in 3 comfortabele kamers met nieuwe en exclusieve bedden van Vera Wang. De Master slaapkamer heeft een luxe King bed, een badkamer met een aparte douche en een bad, een inloopkast en een privé-ingang aan de pool. Een andere slaapkamer heeft een queenbed, ook met een eigen ingang en uitzicht over het zwembad. De derde slaapkamer heeft 2 enkele bedden. Een volledige bad ligt in tussen de Queen slaapkamer en de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

TV´s van de kabel in alle kamers, met een 55´´ (incl. DVD) in de grote zaal en een 42´´ in de slaapkamer.  Hoge snelheid internet en telefoon is ook beschikbaar in de home.

Geniet van een volledig uitgeruste helder en wit keuken en een gloednieuwe front geladen volledige capaciteit wasmachine en droger.  Als u wilt koken buiten – is de buitenkeuken uitgerust met een grill en een koelkast.

Tarief hangt sterk af van tijd van het jaar, de duur van het verblijf en aantal gasten in partij.  Neem contact met mij op.  Ulla

Geen opmerkingen:

Een reactie posten