vrijdag 25 februari 2011

South Carolina:: Folly Beach:: van Foose dwaasheid

Beach front huis op het wassen. Beste uitzicht op de Oceaan op het strand. Zitten op de veranda en kijken de surfers, zeilboten en windsurfen. Huge gedeeltelijk overdekt dek op de zij kant en achterkant biedt een schilderachtig uitzicht van de rivier van de dwaasheid en de Morris Island vuur toren.

Dit is niet gewoon een vakantie huis. Wij brengen het grootste deel van de zomer hier. Het huis is onberispelijk onderhouden en een prachtige plek om tijd te besteden. De binnenkant is erg schoon met zeer mooie meubels en voorzieningen. Er zijn drie slaap kamers en twee bad kamers. Twee van de slaap kamers hebben king size bedden en de derde heeft een twee persoons bed en een een persoons bed. Elke slaap kamer heeft een TV. Er is een daybed in de woonkamer en een grote flatscreen-TV. De eet ruimte zetels 10.

Het gebied onder het huis is geplaveid en biedt een prachtige briesje en een plek om te genieten van het buitenleven tijdens een onderbreking van het strand. Er is ook een hang mat en een complete bad kamer beneden.

Faciliteiten omvatten een grote Gasgrill, twee tabellen op het achterdek voor het eten aan de buitenkant. Deel van het dek wordt gedekt en een hang mat is availavle onder het dak. Er zijn twee chaise lounges op het dek om te genieten van de zon. Er zijn twee flatscreen-tv met kabel en high speed internet. Er is ook draadloos internet beschikbaar. Een was machine, wasdroger en vriezer zijn beschikbaar in het huis en er zijn plafond ventilatoren in elke kamer.
De keuken is volledig uitgerust met een magnetron, broodrooster, crockpot, blender, mixer, elektrische mes en een groot ontbijt koeke pan.

Activiteiten en attracties beschikbaar te voegen gemakkelijke toegang in de connecter naar Charleston, s. C. (8miles). 50 minuten rijden naar Kiawah Island, 40 minuten van Charleston Airport, 45 minuten van Middleton tuinen, Magnolia tuinen en Drayton Hall plantage.
Belangrijke gebeurtenissen in de Charleston gebied omvatten de Sou thea stern Wildlife Expo sit ion in februari jaarlijks en Spoleto is in mei.
Het zou moeilijk voor te stellen een betere plaats om een strand vakantie.

Winter tarieven; 175 per nacht; 1225 perweek; 1500 per maand.

Maart & April, $225 per nacht.

1 Mei - 31 oktober; $250 per nacht.

Voor 7 nachten door 30 maart te huur en ontvang een korting van één nacht gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten